Henkilökunta

Tallin tiimi koostuu opettajista ja tallityöntekijöistä. 

Sami Bollstedt

Yrittäjä Sami Bollstedt on nuori ratsuttaja, II-tason valmentaja, ratsastuksenohjaaja.

2017 valmistunut Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi, 2019 II-tason valmentajaksi, sekä muutamaa näyttöä vaille valmis ratsastuksenopettaja. Sen jälkeen vuorossa on Master -tutkinto.
Sami on aloittanut yritystoiminnan vuonna 2017.

Samille tärkeintä on tunteja pitäessä että ratsastajat oppivat aina jotain; kukaan ei lähde tyhijn käsin talliin. Samin opetustyyli on vaativa, joka tuottaa tulosta.  

Sami pitää niin koulu- kuin estetunteja kaikilla tasoilla ja päävastuullaan koulutiimien ja koulutalentin valmentaminen. 

Tulevaisuuden suunnitelmat ovat opintojen saattaminen loppuun ja päästä omien ratsastettavien ja valmennettavien kanssa nauttimaan hyvistä kilpailuista, nähdä ratsastuskouluoppilaiden kehitys ja onnistumisen tunteet sekä ennen kaikkea oppia rutkasti uutta!


Pihla Ruskametsä

Pihla vastaa tallinteosta viikonloppuisin ja loma-aikoina. Pihla on aina auttamassa asiakkaita hevosten kanssa tallin puolella ja tarvittaessa juoksee vaikka ratsastustunnin vierellä. Apua saa siis aina kysyä, kun sitä tarvitsee.

Pihlan löytää tallista puuhailemasta yhtä sun toista hevosten hyväksi, jos ei muualla näy niin Liljan karsinalta kannattaa katsoa.

Jonna Leiri


Nora Hurme

Nora on Katajalassa jo vanha tuttu. 

Nora on positiivinen ja sitä kautta rohkaiseva ja kannustava opettaja. Noran vahvuus on tämän takia rastastajien kannustaminen ja jännitystilanteiden helpottaminen.

Noralla on monen vuoden kokemus opettamisesta ja Katajalassa häntä arvostetaankin suuresti.

Noralla kokemusta 2-tason kilpailuista koulu-, este- ja kenttäratsastuksesta. 


Outi Mustamo

Outi on master-tason ratsastuksenopettaja vuosimallia 2001. Hän on ollut osallisena ratsastuksenopetuksen kiehtovassa maailmassa jo vuodesta 1985. Outi ei ole siis eilisen teerentyttö ja hänellä onkin kokemusta karttunut niin oman ratsastuskoulun pyörittämisestä kuin vieraalla työskentelystä. Outin opetus keskittyy perusratsastukseen ja istuntaan. Opetustyyli on rento ja vaikka asiat eivät heti onnistuisi on Outi kannustava.

Maria Heikkilä

Maria on ratsastuksenohjaajaopiskelija ja löytyy vielä enimmäkseen arkisin aamutallista. Maria myös harjoittelee opehommia sekä avustaa toisinaan lasten tunteja. Maria valmentautuu sekä koulu- että esteratsastuksessa valmennusryhmissä.

Nina Tasma

Nina on positiivisella asiakaspalvelu asenteella varustettu moniosaaja, joka kuuluu arkiaamujen vakikalustoon. Tarvittaessa Nina avustaa myös muissa talliarkeen liittyvissä askareissa, esim uusien asiakkaiden vastaanottaminen, alkeistunneilla, ponikerhoissa, tapahtumissa sekä toimisto asioissa. Nyppää rohkeasti hihasta, jos on mitään kysyttävää.