Henkilökunta

Tallin tiimi koostuu opettajista ja tallityöntekijöistä. 

Sami Bollstedt

Yrittäjä Sami Bollstedt on nuori ratsuttaja, II-tason valmentaja, ratsastuksenohjaaja.

2017 valmistunut Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi, 2019 II-tason valmentajaksi, sekä muutamaa näyttöä vaille valmis ratsastuksenopettaja. Sen jälkeen vuorossa on Master -tutkinto.
Sami on aloittanut yritystoiminnan vuonna 2017.

Samille tärkeintä on tunteja pitäessä että ratsastajat oppivat aina jotain; kukaan ei lähde tyhijn käsin talliin. Samin opetustyyli on mukava, mutta silti vaativa. 

Sami pitää niin koulu- kuin estetunteja kaikilla tasoilla. 

Tulevaisuuden suunnitelmat ovat opintojen saattaminen loppuun ja päästä omien ratsastettavien ja valmennettavien kanssa nauttimaan hyvistä kilpailuista, nähdä ratsastuskouluoppilaiden kehitys ja onnistumisen tunteet sekä ennen kaikkea oppia rutkasti uutta!


Pihla Ruskametsä

Pihla vastaa tallinteosta viikonloppuisin ja loma-aikoina. Pihla on aina auttamassa asiakkaita hevosten kanssa tallin puolella ja tarvittaessa juoksee vaikka ratsastustunnin vierellä. Apua saa siis aina kysyä, kun sitä tarvitsee.

Pihlan löytää tallista puuhailemasta yhtä sun toista hevosten hyväksi, jos ei muualla näy niin Liljan karsinalta kannattaa katsoa.

Tuuli Tuominen

Ratsastuksenohjaaja opiskelija Tuulia näkee pääsääntöisesti arkiaamuisin tallinteossa. Hänellä on kokemusta tallitöistä, hevosten pidosta sekä kilpailemisesta koulu- ja esteratsastuksesta. Tuuli auttaa hevosten liikutuksessa sekä harjoittelee tunninpitoa Samin opetuksen avustuksella. 

Tuulin vahvuus on eri-ikäisten lasten kanssa toimiminen ja ohjaaminen. Tuulilla on työskentelyssä mukana neuropsykiatrinen ja ratkaisukeskeinen ote.

Maria Villa

Yrittäjä Maria pyörittää talliarkea tuntien ja tallitöiden osalta sekä sosiaalista mediaa mitä kerkeää. Lisäksi Marian tehtäviin kuuluu ratsutus sekä varustehuolto. 

Marian erikoisalaa tuntien puolella on estetunnit ja mikään siihen suuntaava, mutta pitää tunteja myös kouluratsastuksen puolella. Marian vahvuuksia on myös pelkotilanteiden ratkaisu ja ratsastajien peloista yhdessä asiakkaiden kanssa yli pääseminen.

Marialla on paljon kokemusta erilaisten ja hankalampienkin hevosten ratsastuksesta ja käsittelystä, nuorten hevosten koulutuksesta ja tietenkin tallitöistä. Suurinta ratsastuksellista osaamisalaa on nuoret hevoset ja esteratsastus, sekä vähän hankalammat tapaukset.

Maria on valmistunut Ypäjältä hevostenhoitajan tutkinnolla vuonna 2017 ja Marian oma hevonen Johnny Rock asuu tallissa.


Saara Villa

Saara pitää tunteja tarpeen mukaan, sekä pitää istuntakursseja. Saaran spesialiteetti onkin istunta, miten sitä käytetään ja mihin sillä vaikutetaan.

Saaralla on pitkä kokemus tunninpidosta ja se näkyy; tunneilta tulee yleensä hikisiä ja tyytyväisiä ratsastajia talliin.


Nora Hurme

Nora on Katajalassa jo vanha tuttu. 

Nora on positiivinen ja sitä kautta rohkaiseva ja kannustava opettaja. Noran vahvuus on tämän takia rastastajien kannustaminen ja jännitystilanteiden helpottaminen.

Noralla on monen vuoden kokemus opettamisesta ja Katajalassa häntä arvostetaankin suuresti.

Noralla kokemusta 2-tason kilpailuista koulu-, este- ja kenttäratsastuksesta.