Hevoset

o. Amor

Amor on lahjakas ja hienosti liikkuva kouluori. Amor tällä hetkellä vielä toipuu leikkauksesta mutta palailee hiljalleen normaaliin käyttöön. Käy enimmäkseen valmennusryhmissä ja osaavien koulutunneilla.

Kuva: Outi Puhakka / Outokuva


t. Calina Enemaerke "Bella"

Bella on herkkä, mutta kuuma estetamma. Luonteeltaan kiltti ja osaava, joka taitaa hyvin 120cm estetehtävät. Bella vastaa ratsastajan istunnan apuihin herkästi. 


r. Capriorn    "Bambi"

Bambi on herkällä sielunelämällä varustettu osaava kouluruuna. Käy enimmäkseen enemmän ratsastaneiden tunneilla, sillä kiltteydestään huolimatta huolestuu asioista herkästi.


t. Clay Lady   "Minni"

Minni on hienoliikkeinen koulupainoitteinen poni, joka hyppää myös näppärästi kun ratsastaja on tukena. Minnillä on kilpailutuloksia He:A luokista 3-tasolta.

Kuva: Eveliina Nousiainen/_nevephotography


r. Czester    ”Keke”

Keke on suurikokoinen vanhempi herrasmies, joka tekee ihan kaikentasoisia tunteja. Toisinaan hieman hitaasti syttyvä, mutta mainio työmyyrä.


r. Filigrana    "Kamu"

Kamu on osaava kouluruuna, joka käy toisinaan ratsastuskoulun tunneilla. Muuten hevosen liikutuksesta sekä treenaamisesta vastaa omistaja Sanna Tenhunen.

Kuva: Outi Puhakka / Outokuva


o. Gravedigger     ”Tupu”

Tupu on muutamilla tunneilla käyvä yksityishevonen. Tupu on vielä nuori, käykin enimmäkseen omistajansa lisäksi valmennusoppilaiden tunneilla.


r. Johnny Rock ”Johnny”

Johnny on Marian oma hevonen, joka käy tunneilla tarpeen mukaan. Johnny on esteillä oikein osaava opetusmestari, ja tekeekin valmennusryhmäläisten kanssa viikottain töitä. Herkän sielunelämänsä vuoksi ei kuienkaan sovellu aivan kaikille ratsastajille.


t. Katajalan Helmi    ”Helmi”

Helmi on nuori tamma, joka tekee hyvin töitä silloin kun ratsastajan kanssa kemiat kohtaa. Helmi hyppää mielellään ja iloisesti.


t. Likera "Lilja"

Lilja on tasoltaan Helppo-B ja hyppää ratana noin 90cm. Lilja on ratsastaessa herkkä istunnalle sekä tulee helposti hieman reippaaksi, mutta ratsastajan pyytäessä oikeat avut läpi hevonen rentoutuu. Karsinassa Lilja saattaa vaikuttaa äkäiseltä, mutta on siitä huolimatta kiltti ja sydämellinen.


r. Rum Liko    ”Nipsu”

Nipsu on hieman pienempi latvialainen ruuna. Nipsu tekee mielellään töitä ja on kovin yritteliäs ja reipas hevonen. Nipsu harjoittelee vielä tuntiasioita ollessaan tallin uusimpia tulokkaita, mutta on siitä huolimatta jo kovin suosittu.


t. Sulemite "Milli"

Milli on 6-vuotias kiltti tamma, joka taitaa koulu- ja esteratsastuksen. Milillä voi mennä kaiken tasoiset ratsastajat, tammalla on kuitenkin isohkot liikkeet jotka saattavat uuden ratsastajan kanssa aiheuttaa pientä hämmennystä.


t. Toccata "Kata"

Kata on kokenut mukavaluonteinen tamma, jolle tuntityö on tuttua. Miellyttävä ratsastettava ja tekee tunteja niin lapsilla kuin valmennusoppilailla. Kata vaatii perusteellisen verryttelyn, jonka jälkeen vaikeammatkin koulukiemurat onnistuvat.