Hevoset

r. Aku

Aku on hyvin omalaatuinen persoona, vielä hyvin varsamaisen leikkisä ja vielä vähän töidensä suhteen hukassa. Mikäli ratsastajan kanssa kemiat kohtaa on aivan ihana ratsastettava.

t. Calina Enemaerke "Bella"

Bella on herkkä, mutta kuuma estetamma. Luonteeltaan kiltti ja osaava, joka taitaa hyvin 120cm estetehtävät. Bella vastaa ratsastajan istunnan apuihin herkästi. 

r. Capriorn    "Bambi"

Bambi on herkällä sielunelämällä varustettu osaava kouluruuna. Käy enimmäkseen enemmän ratsastaneiden tunneilla, sillä kiltteydestään huolimatta huolestuu asioista herkästi.
Koulutustaso HeA- VaB

t. Clay Lady   "Minni"

Minni on hienoliikkeinen koulupainoitteinen poni, joka hyppää myös näppärästi kun ratsastaja on tukena. Minnillä on kilpailutuloksia He:A luokista 3-tasolta.

Kuva: Eveliina Nousiainen/_nevephotography

r. Czester    ”Keke”

Keke on suurikokoinen vanhempi herrasmies, joka tekee ihan kaikentasoisia tunteja. Toisinaan hieman hitaasti syttyvä, mutta mainio työmyyrä.
Koulutustaso HeA, re 100cm 

Kuva: Pauliina Lujala

t. Limone "Leia"

 Leia on nuori ja herkkä kouluratsu, totuttelee vielä tuntielämään enimmäkseen valmennusryhmäläisten kanssa.

t. Likera "Lilja"

Lilja on tasoltaan Helppo-A ja hyppää ratana noin 90cm. Lilja on ratsastaessa herkkä istunnalle sekä tulee helposti hieman reippaaksi, mutta ratsastajan pyytäessä oikeat avut läpi hevonen rentoutuu. Karsinassa Lilja saattaa vaikuttaa äkäiseltä, mutta on siitä huolimatta kiltti ja sydämellinen.

o. Mikke

Lapsiheppa 4 v harjoittelee jo hieman tuntiasioita kokeneiden ratsastajien kanssa. 

t. Sulemite "Milli"

Milli on 6-vuotias kiltti tamma, joka taitaa koulu- ja esteratsastuksen. Milillä voi mennä kaiken tasoiset ratsastajat, tammalla on kuitenkin isohkot liikkeet jotka saattavat uuden ratsastajan kanssa aiheuttaa pientä hämmennystä.


t. Toccata "Kata"

Kata on kokenut mukavaluonteinen tamma, jolle tuntityö on tuttua. Miellyttävä ratsastettava ja tekee tunteja niin lapsilla kuin valmennusoppilailla. Kata vaatii perusteellisen verryttelyn, jonka jälkeen vaikeammatkin koulukiemurat onnistuvat. 
Koulutustaso HeA, re 100cm

Kuva: Pauliina Lujala

Lisäksi tallissa ihastuttavat pienet ja karvaiset shetlanninponit Blondi ja Dimma. (vas. Dimma, oik. Blondi) 

Kuva: Pauliina Lujala