Ratsastustunnit, valmennukset ja ratsutukset

Tarjoamme laadukaita ratsastustunteja, valmennuksia sekä ratsutusta!


Ryhmätunnit


Tunteja miniponitunneista aina Helppo A -tasolle asti, 

Tunneilla opettavat pääosin Sami Bollstedt, Outi Mustamo ja Maria Heikkilä. Tuuraajina toimivat Nora Hurme ja Siiri Nysten.

Tuntiaiheet vaihtelevat ryhmän tason ja myös kauden mukaan; kesällä ratsastetaan pääosin kentällä ja oikein kylmillä keleillä keskitytään istuntaharjoituksiin tai lasten kanssa leikkitunteihin maneesissa.

Tuntiaika on normaalitunnilla noin yksi tunti. Jokaisen ratsastajan tulisi myös oppia oman ratsun valmistelu ja varustaminen, sekä hevosen huolto tunnin jälkeen! Ratsastus on paljon muutakin kuin satulassa istumista. 

Tuntikalenteriin pääset tästä.

Valmennukset


Sami pitää myös kotitallin ulkopuolella valmennuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Räätälöidään aikataulu ja suunnitelma sen mukaan, mikä on tarve.

Katajalassa käy myös ulkopuolisia valmentajia niin koulu- että esteratsastuksessa, näihin valmennuksiin on mahdollista osallistua joko omalla tai tuntiratsulla.

Ratsutuspalvelut


Ratsutuspalveluita tarjotaan niin sisäänratsastettaville nuorille kuin jo osaaville ratsuille. Ratsutamme pääosin Katajalassa, mutta liikumme tarpeen tullen muuallekin.

Ratsutuksesta vastaa Sami.